2012-07-10

Ladurée


I början av Juni var jag och familjen uppe i Stockholm på kalas. Vi hann med en runda på stan och självklart så var jag tvungen att besöka den ljuvliga franska lilla makronbutiken "Laudrée" på Grev Turegatan. Var bara tvungen att testa en av deras berömda makroner. Hallon - Underbart god och no den godaste makron jag någonsin smakat. Köpte även en liten ask med hårda karameller. Asken var ju så söt.


Tyvärr fick jag inte fota inne i butiken, så det fick bli en bild på skyltfönstret istället.

7 kommentarer:

 1. Ser goda ut! Hade också gärna velat smaka på deras makroner!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jag har fått en beställning på tårtor ( är bara 16 år) men iaf och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. För personen som beställt tål inte, nötter och mandel, jordgubbar,hallon smultron. Har du ngt förslag på en god och fin tårta? MVH Rebecca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! En vanlig tårtbotten med någon god fyllning täckt med sugarpaste. Finns massor med smaker, låt kunden välja vad dom vill ha. Blåbär o vit choklad är gott ihop. Lycka till!

   Radera
 3. Åh tack för svar, funderade på om jag skulle gjort din moussetårta med passionsfrukt, är den svår att göra? Och framför allt är den god?

  SvaraRadera
 4. Jag var där på öppningen och då fick vi provsmaka och fota inuti butiken. Så det finns en hel del bilder på min blogg :)

  Måste nog åka dit och köpa några snart, för macaronsen bara smälte i munnen ju!

  SvaraRadera
 5. Visst var det fint där inne? Jag var också där, fotade som en galning tills de kom och sa till mig... :)

  SvaraRadera