2012-05-02

Cupcakes till Stella 3 år!!


I helgen som gick var det många barn som skulle firas. Min dotter och en god väns dotter fyller år samma dag, den 28/4, och en annan nära väns dotter fyllde dagen efter. Självklart tog jag på mig att fixa tårtor till tjejernas kalas och min dotter kommer att ha sitt barnkalas nästa helg. Lite stressigt blev det allt då vi själva hade släktkalas för Stella i lördags och då är det så mycket annat som ska fixas. Min dotter beställde cupcakes (fast hon egentligen tycker bättre om tårta). Tror att hon tycker att dom ser väldigt goda ut... :o)


Rätt så skönt tyckte jag då det inte är lika mycket förberedelser och tid som går åt. Lovade henne att på barnkalaset, då ska hon i alla fall få en tårta. Både jag och gästerna tyckte cuppisarna var väldigt goda och självklart så använde jag min favoritfrosting -Mascarponefrosting.  Den är grymt god. Muffinsen gjorde jag vanliga chokladmuffins. Jag dekorerade cupcakesen med marsipanhjärtan med en 3:a på och lite strössel. 


Tänk att min fina lilla tjej redan blivit 3 år. Vet inte var tiden tar vägen, men fort går det och till hösten kommer det ett småsyskon till Stella. Även om det inte var någon tårta på kalaset så tyckte jag att hon skulle få blåsa ut 3 ljus. Här nedan är en bild när vi alla sjunger för henne, vilket hon tycker är lite genant så hon håller för öronen. 

3 kommentarer:

  1. Fiffig dotter du har som beställde cupcakes. :) Såna är ju nästan godare än tårta, tycker jag. Och mascarponefrostingen är en av mina favoriter också! Funkar alltid till allt. :)

    SvaraRadera