2012-08-29

Caketopper till Lucas


 En väninna till mig frågade om jag hade tid och ork att göra en caketopper till hennes sons födelsedag. Då jag är höggravid så har jag inte orkat göra några tårtor på stående mer än nästa helgs bröllopstårtor, 1 1/2 vecka innan min bebis är beräknad att komma. Därför tänkte hon beställa en vanlig prinsesstårta och sedan sätta figuren på. Inga problem! Har dessutom aldrig gjort enbart en caketopper till någon. Hennes "problem" var att sonen ville bara ha en Hello Kitty-tårta. Så hon undrade om jag kanske kunde göra en Blixten också... :o) Så här blev resultatet och Lucas var helnöjd. 4 kommentarer:

 1. Vilken fin caketopper :) Perfekt om man inte har tid eller ork att bara göra dekorationen. Är också höggravid men har gjort tårtor varje helg i 6 veckor fram tills förra helgen då jag tog pause. Kände ju egentligen för länge sen att man inte borde tagit på sig så mycket men. När har du BF? Min bebis kanske kommer ut redan på måndag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad kul. Att du orkar så många tårtor när du snart ska ha bebis!? Jag är beräknad till mitten av september. Lycka till!

   Radera
 2. Sådana söta skapelser, jättesnyggt gjorda!

  SvaraRadera