Den här efterrätten bjöd jag mina föräldrar och familj på. Ett recept jag hittade i
senaste "Må Bra-tidningen" som fanns ihop med en artikel om Rawfood
och en matresa till Spanien med Reneé Voltaire. Den var väldigt frisk och god,
men jag skulle mixat den mycket längre då den blev lite grynig, som
i och för sig inte något. :o)
Recept till 4 portioner i små glas
5 skivor färsk annanas (Utan skal)1 dl cashewnötter
Saft av 2 st lime
2 msk raw kokosolja (finns ibland på stora matvarukedjor, ex Coop forum)
1 msk äkta honung
Ekologisk kokos på toppen
Gör så här:
Mixa alla ingredienser utom kokosflingorna med stavmixer till en riktigt slät kräm.
Häll krämen i små portionsglas och ställ i kylen tills de stelnar (ca 1 tim).
Ta ut dem och strö ev lite kokos och servera direkt. Variera gärna med några hallon
eller andra bär på toppen.
Jag har räknat ut propointsvärdet som är 5 pp/portion.
Spännande! Låter gott.
SvaraRaderaVilken härlig bilder, ser verkligen gott ut
SvaraRaderaLåter väldigt friskt och fräscht!
SvaraRaderaWow va detta ser proffsigt gjort ut!!! :)
SvaraRaderaLåter väldigt spännande!
Oj vad häftigt med cashewnötter i pannacottan, spännande!
SvaraRaderaMmm ser verkligen riktigt mumsigt ut!
SvaraRadera