Min kära mamma älskar marsipanrosor så valet var självklart massor med rosor på hennes tårta. Rosorna är i röd och rosa marsipan. Tårtan bestod av chokladbotten, after eightfluff, päronmousse. Spacklad med chokladsmörkräm och täckt med SP. Dekorationer i SP, marsipan och sockerpärlor. Tårtan blev väldigt god och uppskattad.
Den här älskar jag!
SvaraRaderaHur gör du allt specialfluff? (after eight, bilar, etc)
Välkommen till denna "världen"!
SvaraRaderaKul att du kommit igång med en blogg :)
Kram
Tack!!
SvaraRaderaDet är inte alls svårt. Man smälter ner vilket godis man vill ha i grädde. tex 150g after eight till 3 dl grädde. Grädden får inte koka. Sen kyler man godisgrädden minst 3 tim. Efter det vispar man den som vanligt med elvisp och använder den sen som fyllning i tårta.
Tack Linda!!
SvaraRaderaDet är mycket att lära sig och jag har många bilder att lägga upp... :o)
Kram