2010-11-23

Stella 1 år


Min andra SP-tårta. Tårtan bestod av ljus botten, dumlefluff och rårörda hallon med marsan recept från Linda Runn, täckt med SP, spacklad med grädde. Dekorationerna är gjorda av SP och sockerpärlor.


Jag har bara använt hemmagjord sugerpaste med recept från Tove. Det är verkligen svårt att veta när SP:n är rätt klibbig i konsistensen. Första gången för torr, andra gången för klibbig... det är bara att öva! 

1 kommentar:

  1. Hejsan Carina.

    Min dotter skall döpas i början av juni och jag vill göra tårtorna själv.

    Vad har du för mått på prinsesskronorna när du tar ut dom i sp?

    Något du tycker jag bör tänka på som nybörjare?
    ska testa några ggr innan så jag vet vad jag gör hahha

    mvh marie

    Marie_is_here@hotmail.com svara gärna på mail.

    SvaraRadera