Fluff består av godis som man smälter ner i grädde. Man kan använda så gott som vilket godis som helst till fluff (fast jag har ju såklart inte testat alla). Ahlgrens bilar, gelehallon, skumbanan, mariannekarameller, after eight mm.
3 dl grädde
180 g godis
Dela godiset i mindre bitar och smält ner i grädden.
Rör hela tiden och låt absolut inte grädde koka.
Ställ kallt i minst 4 timmar men gärna över natten.
Sen är det bara att vispa upp smeten med elvisp till en härlig fluff och
använda i sin tårta. Det går säkert bra att spritsa cupcakes med fluff också,
men det har jag aldrig provat.
ad är det egentligen för skillnad på ganache och fluff?
SvaraRaderaÄr det godis + grädde = fluff
Choklad + grädde = ganache?
Hej, jag har fattat det som att enda skillnaden är att om det är med choklad så heter det ganache och fluff om det att smält med godis. Alltså bara en namnsak. ;o)
SvaraRadera